Deze nieuwbouwwoning is gelegen naast een openbare groenzone met wadi, in het zuidwesten. De zichten vanuit de woning zijn grotendeels georiënteerd naar deze groenzone.

Via een ruime inkomhal heb je toegang tot de leefruimte die overgaat in een leefkeuken aan de linker- & achterzijde van de woning. Aan de rechterzijde bevindt zich een ruime garage met geïntegreerde wasplaats.

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, 2 badkamers en een bureauzone op de overloop. De ouderlijke slaapkamer heeft toegang tot een dakterras aan de linkerzijde van de woning. Het terras heeft uitzicht op de aanpalende groenzone.

Het volume van de garage met wasplaats werd uitgewerkt met antracietkleurig plaatmateriaal. De garagepoort en voordeur zijn met dezelfde bekleding afgewerkt. Door witte regenwateraflopen te gebruiken op de witte crepi, vallen deze minder op.

Een witte gietvloer werd geplaatst over de volledige woning. De trap en de douche werden hier ook volledig in uitgewerkt.

Een doorgedreven isolatie en eenvoudige technieken (cv op aardgas, ventilatiesysteem C+, een zonneboiler en zonnepanelen) zorgen voor een jaarlijkse netto-energiebehoefte voor verwarming van 43,19 kWh/m2. Deze woning mag zich dan ook een BEN-woning noemen.